Loonaangifte betalen via Ideal!

Sinds kort is het mogelijk om de aangifte loonheffingen direct te betalen via Ideal. Opnieuw een optie om uw salarisadministratie eenvoudiger te maken. Wanneer u inlogt in SDP Werkt! ziet u in het blok 'Loonaangifte' rechts van de status onderstaand icoon staan.

Wanneer u hier op klikt kunt u deze aangifte loonheffingen direct voldoen via Ideal. Leuker kunnen we het niet maken, makkelijker wel.

Stamkaart!

Sinds enige tijd bieden wij u, als enige salarisverwerker, de mogelijkheid om medewerkers digitaal bij ons aan te melden. Via onze website kan een werknemer zich melden waarbij alle verplichte gegevens en documenten direct worden opgevraagd. Hierdoor hoeft u de werknemer geen inschrijvingsformulier of stamkaart meer uit te reiken en hoeft een medewerker geen ID bewijs en/of loonbelastingverklaring meer aan u aan te leveren.

Deze extra dienstverlening is volledig gratis en zorgt voor minder administratieve rompslomp en een betere vastlegging van gegevens. Werknemers kunnen zich aanmelden via de Stamkaart. Deze stamkaart is ook in het engels beschikbaar.