Payrollen

Payrollen


Wat is payrollen. Wanneer u een werknemer in dienst neemt via een payroll bedrijf is dit payroll bedrijf de juridisch werkgever. U huurt dus als het ware uw medewerker in via SD Payroll. Alle verplichtingen en administratieve lasten zoals afdrachten van belasting en sociale verzekeringspremies, pensioen, verzuimbegeleiding en ontslagbescherming zijn voor rekening van SD Payroll.

Uw medewerker vult via ons geautomatiseerde systeem de gewerkte uren in en wij zenden u deze opgave eens in de twee weken toe. Wanneer u akkoord bent met de vermelde uren worden deze uren tegen een vooraf afgesproken tarief bij u in rekening gebracht. Zo heeft u wel de lusten maar niet de lasten van uw medewerker.

Wij verwerken de salarisadministratie van uw medewerkers op basis van de ABU CAO voor uitzendkrachten. Uiteraard wordt conform deze CAO rekening gehouden met de verplichtingen die volgen uit de CAO welke op uw bedrijf van toepassing is.

Wat is dan het verschil met een uitzendbureau? Wij als SD Payroll zoeken geen medewerkers voor u. U levert de juiste werknemer aan en wij zorgen voor de rest. Hierdoor is ons tarief veel scherper dan het tarief van een uitzendbureau. Neem contact met ons op om de mogelijkheden en onze tarieven te bespreken.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden en onze tarieven te bespreken.


Meer weten?

SDP Werkt!

Salarisadministratie | Detachering | Payrollen


Wij helpen u graag verder