Payrollen


Inzet van flexibel personeel nodig?

Payrollen


Payrollen betekent loonlijst/loonstaat en dat is precies wat we doen. SDP Werkt! heeft namelijk medewerkers in dienst dus op onze loonlijst/loonstaat. U huurt onze medewerkers in voor (tijdelijke) werkzaamheden binnen uw bedrijf. Het heet payrollen maar het is uitzenden zoals uitzenden bedoelt is. Wij zoeken de juiste persoon om deze op de juiste plek op de juiste wijze in te zetten. We richten ons daarbij volledig op flexibel personeel om uw zogenoemde flexibele schil op een juiste wijze in te vullen. Ook voor seizoenbedrijven en tijdelijke werkzaamheden kunt u onze medewerkers in huren.


Waarom zou u hier gebruik van maken:

  • Administratief gemak
  • Flexibiliteit
  • Transparante tarieven

 

Administratief gemak

De belangrijkste reden om hier gebruik van te maken is het administratief gemak. SDP Werkt! is namelijk juridisch werkgever. Wij zorgen dus voor de juiste arbeidsovereenkomsten met onze medewerkers en de verzameling van alle verplichte gegevens en formulieren. Daarnaast zijn wij verantwoordelijk voor de afdrachten van loonheffingen, pensioen en overige aanvullende regelingen en het loon aan de medewerker(s). U ontvangt alleen per 2 weken een urenregistratie ter controle en eens per 2 weken een factuur. U hoeft geen salarisadministratie aan te leggen en te voeren wanneer u naast flexibel personeel zelf geen medewerkers in dienst heeft. U heeft geen rompslomp en betalingen aan de medewerker en instanties zoals de Belastingdienst en het Pensioenfonds, het salariskantoor en verzekeraars. Wij zorgen hier voor en nemen ook de verzuimbegeleiding en de transitievergoeding bij ontslag van uw over.

 

Flexibiliteit

Doordat onze medewerkers vallen onder de ABU CAO kunnen wij de medewerkers 5,5 jaar voor bepaalde tijd in dienst nemen en hebt u de mogelijkheid om elk moment te stoppen. Hierdoor bent u enorm flexibel in de inzet van medewerkers. Voor (seizoen)bedrijven is dit ideaal om er voor te zorgen dat er tijdelijk medewerkers zijn om het werk uit te voeren en te stoppen wanneer het niet meer nodig is. U hoeft zich niet druk te maken om het aantal contracten of de duur van de arbeidsovereenkomst. Bij ziekte of arbeidsongeschiktheid loopt u geen risico.

 

Transparante tarieven

Onze tarieven zijn marktconform en transparant. We kennen twee vormen van dienstverlening en dus ook twee vormen van tarieven. De keuzes zijn:

Bij deze vorm van dienstverlening zorgen we voor alles en brengen we u alleen de werkelijk gewerkte uren door de medewerker in rekening. Bij feestdagen, ziekte en verlof betalen wij uw medewerker door terwijl we deze uren niet bij u in rekening brengen. Alle hierboven verplichtingen en werkzaamheden worden door ons uitgevoerd.


SDP Werkt! Inclusief
Factor 2019: 1,7

Ook binnen deze dienstverlening zorgen we, net als bij Inclusief, dat alle verplichtingen en werkzaamheden voor u worden uitgevoerd. Het risico bij ziekte en arbeidsongeschiktheid, vakantie, verlof en feestdagen nemen we op ons maar de uren feestdag, ziekte en verlof brengen we naast de gewerkte uren bij u in rekening.


SDP Werkt! Exclusief
Factor 2019: 1,55

In voorkomende gevallen zijn hier kortingen op mogelijk, informeer daarom naar de mogelijkheden.


Meer weten?

SDP Werkt!

Salarisadministratie | Detachering | Payrollen


Wij helpen u graag verder