Detachering


Heeft u (tijdelijke) ondersteuning nodig? Wij zorgen voor deskundige professionals

Detachering


In de praktijk komen we vaak tegen dat er een (tijdelijk) probleem is met de personele bezetting op de salaris afdeling of overige administratief ondersteunende diensten. Om u daarin te helpen bieden wij de mogelijkheid om (tijdelijk) deskundige en betrokken medewerkers in te huren via SDP Werkt!


Heeft u een (salaris)administrateur die wegens zwangerschapsverlof tijdelijk niet aanwezig is? Heeft uw medewerker ontslag genomen of is uw medewerker langdurig ziek en heeft u nog geen vervanging? Heeft u een project op salaris of administratief vlak waar u hulp bij kunt gebruiken? Bent u van plan om over te stappen naar een andere (salaris)applicatie en kunt u wel wat hulp, ervaring en deskundigheid gebruiken? Allemaal redenen om contact met ons op te nemen.

De medewerkers van SDP Werkt! hebben jarenlange ervaring op het gebied van (salaris)administratie. We hebben ervaring met allerlei software applicaties zoals o.a. Unit4, Afas, Loket.nl, Twinfield, Exact en Nmbrs. Wanneer u van plan bent om over te stappen naar een andere applicatie begeleiden wij u bij het maken van de juiste keuze voor uw organisatie. Daarnaast zijn wij u graag van dienst bij de gehele implementatie van deze (salaris) applicatie.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken zodat wij u snel weer op weg kunnen helpen. Onder het motto ‘Wat aandacht krijgt groeit!’ helpen wij u graag verder.

Op dit moment hebben wij de volgende ervaren, deskundige en betrokken medewerkers (gedeeltelijk) beschikbaar:

De medewerkers van P&S Xtra hebben jarenlange ervaring op het gebied van salarisadministratie. We hebben ervaring met velerlei software leveranciers zoals o.a. Unit4, Afas, Loket.nl en Nmbrs.

Heeft u een (tijdelijk) probleem bij het voeren van uw administratie door een tekort of wegvallen van uw salarisadministrateur? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken zodat wij u snel weer op weg kunnen helpen.

Bent u van plan over te stappen naar een nieuwe applicatie? Laat ons u begeleiden bij uw keuze welk pakket het beste bij uw organisatie past. Daarnaast zijn wij u van dienst bij de gehele implementatie van deze salaris applicatie.

We helpen u graag verder. Neem contact met ons op.


Neem contact op

SDP Werkt!

Salarisadministratie | Detachering | Payrollen


Wij helpen u graag verder